Majoitus Himos

Vuokramökit, hotellit ja karavaanialue ovat suosituimpia vaihtoehtoja, kun haussa on majoitus Himos. Majoitustarpeesta riippuen kannattaa tutustua huolella kaikkiin vaihtoehtoihin, jotta saat napattua itsellesi parhaan diilin parhaalla sijainnilla!

Majoitus Himoksella vuoden ympäri

Himoksella majoittumisen voi tehdä monella tapaa, mutta etenkin rinteen äärellä sijaitsevat vuokramökit ovat varmastikin Himoksen majoitusvaihtoehdoista suosituin. Majoittumiseen mökit ovatkin aivan loistava ratkaisu, varsinkin jos liikkeellä ollaan koko perheen voimin tai vaikka kaveriporukalla. Mökeillä majoittuessa voi olla varma omasta rauhasta ja tilasta, sijainnista yhtään tinkimättä! Jos kuitenkin haluaa täyden palvelun majoitukseen, kannattaa ehkä suunnata hotelliin. Tai kunnon retkeilymieliset voivat leiriytyä karavaanialueelle, josta varmasti löytyy nuotiolle seuraa hämärtyvässä kesäillassa.

Majoittuminen Himoksen tapahtumakeskuksessa

Matkailu- tai tapahtumakeskuksena tunnettu Himos palvelee ohjelmansa puolesta kaikkia kävijöitä, ympäri vuoden! Kesällä alueella raikaa esimerkiksi Himos Juhannus, Jysäri ja Iskelmä-festivaali, joissa tanssitaan yötä myöten musiikin tahdittamana ja vaahtobileissä riemuiten. Myös Jämsässä järjestettävä Neste Rally on ehdoton, jokavuotinen kohokohta, joka tuo alueen täyteen vauhdista ja vaarallisista tilanteista pitäviä tapahtuman nälkäisiä.

Urheilijaa ja luontoihmistä hemmotellaan kausikohtaisilla aktiviteeteilla. Talvella voit lähteä reippailemaan joko 21 eri rinteelle oman osaamistasosi mukaan, tai sitten voit ottaa suunnaksi 20 kilometrin mittaiset latuverkostot. Kun suksista ja laudoista on saatu päiväannos täyteen, käy tsekkaamassa legendaariset Himos after skit Himos Areenalla ja rinneravintolassa!

Kesän koittaessa ja talvireittien sulaessa voivat Himoksella majoittuvat suunnata luonnon helmaan. Himoksella palvelee majoitusten välittömässä läheisyydessä golfkenttä ja frisbeegolf-rata, joiden lisäksi kannattaa kokeilla merkittyjä luontopolkuja, maastopyöräilyä, kalastusta tai melontaa. Jos saavut Himokselle matkailuautolla tai haluat kokeilla telttailua, viihdyt varmasti karavaanialueella!

Kun kaipaat arjesta irrottautumista, elämyksiä ja hauskanpitoa, ota suunnaksi Himos!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *